Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Algemene voorwaarden

PRIJZEN

Prijzen en algemene voorwaarden op onze website zijn uitsluitend geldig voor België, Nederland & Luxemburg. Voor andere landen, aanvaarden wij géén bestellingen. 

Voor bestellingen onder de € 1.500 excl btw

De goederen worden door u afgehaald in ons magazijn te Evere (Brussel).
Leveringstermijn tussen 5 à 7 weken.

Voor bestellingen vanaf € 1.500 excl btw 

De goederen worden door ons franco bij u geleverd. Montage en plaatsing niet inbegrepen.
Leveringstermijn tussen 5 à 7 weken.

BETALING 

Integraal bij plaatsen van de bestelling en dus anticipatief aan de fabricatie van het meubilair. Wij aanvaarden alleen betalingen via overschrijving.

LEVERINGSTERMIJN

De vermelde leveringstermijnen (zie hierboven) beginnen te lopen vanaf het moment wij de integrale betaling hebben ontvangen.

CONTACT

Voor alle informatie betreft uw bestelling en transport, gelieve u te wenden tot ons:

+32 (0)726.71.07

WAARBORG

Het kappersmeubilair wordt geleverd met een waarborgstermijn van één jaar na factuurdatum, met uitzondering van de hydraulische pompen die vier jaar gewaarborgd zijn. Verzendings- verplaatsing- en uurloon kosten zijn nooit gedekt door de waarborg. Er wordt géén waarborg gegeven op de bekleding, op de lampen ingebouwd in het meubilair, en op de kranen. De waarborgtermijn loopt onmiddellijk vanaf de factuurdatum. De waarborg voorwaarden zijn van toepassing van zodra de factuur in haar totaliteit is betaald.

TERUGSTUREN

De klant heeft niet het recht om zijn aankoop terug te sturen voor bestellingen gemaakt volgens zijn specificaties.

Voor alle andere regels, zijn de algemene voorwaarden van JJMaes van toepassing.